Saturday, December 11, 2021

Пакети с книги на Люси Елеазар


 

КНИГИ НА 

ЛЮСИ ЕЛЕАЗАР 


ЗА СТОПЛЯНЕ НА ДУШАТА В СТУДЕНИТЕ ДНИ


При поръчка на 2 или повече книги - 30% отстъпка от цената на второто и всяко следващо заглавие


Пакет от осем книги с посвещение - 94,99 лв.

Пакет от четири книги с посвещение -56,99 лв.

Пакет от две книги с посвещение -31,99 лв.


(заглавията са по ваш избор и можете да изберете и различен брой книги - попитайте за вашата цена)

Пакет от осем електронни книги - 64,90 лв.

За поръчка: 

ПОРЪЧАЙ ТУК



books@optimall-soft.com или с лично съобщение до автора на https://www.facebook.com/EleazarRomance/



ИЗДАДЕНИ КНИГИ НА ЛЮСИ ЕЛЕАЗАР:


"Сватбата" (2023)


Може ли бракът да бъде само една изгодна сделка, разумно и прагматично решение? Можем ли да затворим очи и да заобиколим съдбата?

Той има нужда от съпруга с българско гражданство, а тя – от пари. Звучи разумно, логично, подходящо.

И Екатерина, и Борис считат, че са достатъчно обръгнали в живота, за да могат да останат безразлични и неемоционални във всяка една житейска ситуация.

И двамата обаче не са подготвени за пръста на съдбата, който се намесва, и за дългата ръка на миналото, която се промъква между тях. И няма да ги остави на мира, докато тайните не бъдат разкрити, а проклятията – развалени.








"Онзи май" (2022)


Мая може да не е била най-красивото момиче в класа, но Никола й е останал задължен до живот.

Днес тя е успешен психотерапевт, отдадена на своите малки пациенти. Но когато съдбата я среща отново с порасналия красавец на класа, прочетеното в дебелите книги не помага за укротяване на пламналия в душата й пожар.

Красив, популярен, Никола днес е всичко онова, което тя мрази, всичко, от което се е измъкнала, като е платила висока цена. Красива, изискана, Мая днес е всичко онова, което Никола би желал да има в объркания си живот.

Бариерите са непреодолими. Пламъкът може да се превърне във взрив.

Залогът е бъдещето на едно малко момченце.

Рискът е огромен.

Залостените врати на миналото ще трябва да бъдат отворени. А иззад тях ще изскочат призраци, за които дори самите те не са подозирали.



"Буря" (2021) 


Сестрата на Ирина твърди, че е жертва на домашно насилие. Ирина е длъжна да й помогне. За да скрие племенника си от влиятелния му баща, тя трябва да се откъсне от света в запустяло бунгало в далечна вилна зона.

От другата страна на пътя живее Йордан – саможив особняк, който не пропуска да се надсмее на неравната й битка с дивата природа.

Само секс. Ирина е достатъчно голяма, за да осъзнава привличането между мъжа и жената и да отрежда епизодични роли на мъжете в живота си. Особено на такива, които няма да види повече.

Когато обаче се оказва, че сестра й е замислила нещо по-различно, а разгневеният съпруг тръгва по петите им, Ирина се оказва съвсем сама и неподготвена за това, с което трябва да се справи. Колкото и да не желае да се замесва, Йордан не успява да остане безразличен, още повече когато нейната история по най-невероятен начин се докосва до неговата и го кара да се обърне към минало, което мисли, че е погребал преди повече от десет години...






Цена на хартиена книга: 17,99 лв.

Цена на електронна книга: 8,99 лв.

Налична като аудио книга в Storytel


"Срещу вълните" (2020) 


Има моменти, когато ти се иска да зарежеш всичко и да за­почнеш нов живот, начисто.

А има такива, в които трябва да го направиш.

Елена се гордее, че е успяла напълно да преобрази живота си - да се махне от блясъка на камерите и проклятието на известните в името на това тя и дъщеря ѝ да водят обикновен спокоен живот на морския бряг.

До момента, в който се появява призрак от миналото – близък приятел на бащата на детето – и заплашва да разруши гриж­ливо изградения ѝ нов свят. Тайната, която Мирослав знае за нея, обаче се оказва много по-важна, отколкото дори самият той някога е предполагал...

прочети откъс


Цена на хартиена книга: 16,99 лв

Цена на електронна книга: 7,99 лв

Налична като аудио книга в Storytel

"Старата къща"(2019)


Младата учителка Албена добре знае, че няма друг избор, ос­вен да продаде старата къща на родителите си. Измъчвана от ми­сълта, че трябва да се раздели с дома, в който е израснала, тя ре­шава да прекара една последна лятна ваканция там. Още с прис­тигането ѝ градът и къщата започват да оживяват от спомени, а първият от тях е Тодор – момчето, на което е отдала младежките си години, но за което е платила висока цена.


Една случайно намерена снимка изправя Албена пред разпли­тането на столетна тайна. А Тодор е единственият, който може да ѝ помогне за това. Дали раните от миналото ще заздравеят, кога­то разбере, че и Тодор може би не по-малко се нуждае от нейната по­мощ?


Цена на хартиена книга: 16,99 лв

Цена на електронна книга: 7,99 лв

Предстои да бъде налична като аудио книга в Storytel

"Предсказанието" (2019)


„Ти си нашето момче! Ти ще я върнеш към живота, ще ѝ пока­жеш какво значи любовта, докато отглеждате децата си!“

Игнат не вярва в предсказания, още по-малко когато са отпра­вени от съмнителни врачки. Наближаващ четиридесетте, с прес­тижна професия и красива приятелка, той харесва живота си та­къв, какъвто е.

Всичко обаче се променя, когато по тесния планински път джипът му връхлита върху малка кола. Макар и да няма ранени, последиците от неочаквания сблъсък ще се окажат много по-се­риозни, отколкото някой е предполагал...


Цена на хартиена книга: 16,99 лв

Цена на електронна книга: 7,99 лв

Предстои да бъде налична като аудио книга в Storytel

"За една нощ" (2018)


Поглед – закачка – среща – тръпка – целувка – легло? А как­во би се случило, ако нещата започнат отзад напред?

Силно разтърсена от измяната на бившия си приятел, 32-го­дишната амбициозна маркетинг директорка Ева се бори да въз­върне ду­шевния си мир. Изкушена от случайната идея на сестра си, тя се оказва в прегръдките на магнетичния Андрей за една лу­да нощ, коя­то после трябва да бъде забравена. Дали обаче очаро­вателният не­познат ще остане наистина само един красив спо­мен?

Тридесет и седемгодишният адвокат Андрей е отдаден на ка­риерата и на дъщеря си и в неговия живот няма място за любовни аван­тюри. Защо тогава се оказва толкова трудно да забрави зага­дъчната непозната, с която е прекарал една случайна нощ?

прочети откъс



Цена на хартиена книга: 15,99 лв

Цена на електронна книга: 6,99 лв

Налична като аудио книга в Storytel


"Сърце от камък"  (2017) 

(второ изд. 2020)


Лили има всичко, за което може да си мечтае една млада жена. Успешен собствен бизнес, собствено жилище и дългогодишна връз­ка с красив и популярен сред жените мъж. Защо тогава е така необи­чайно развълнувана още при първата си среща с шофьора на фирма­та, която доставя стоки до магазина ѝ?


Камен има своите причини да отбягва жените. Когато обаче се оказва, че Лили има нужда от помощта му, той не успява да оста­не безразличен. Дали сърцето му ще остане от камък или горещи­ят пламък на любовта ще го покори?

прочети откъс 




Цена на хартиена книга: 14,99 лв

Цена на електронна книга: 6,99 лв

Налична като аудио книга в Storytel


Хартиените книги се предлагат в книжарниците, заредени са в Ориндж, Гринуич, Сиела и други, както и във всички онлайн магазини. Могат да се поръчат и директно от автора с доставка до офис на Спиди или Еконт или взимане от офис в София. Обикновено се изпращат на същия ден и се доставят на следващия. 

Пакетните цени и отстъпки важат само при поръчка от автора.


За поръчка: 


books@optimall-soft.com или с лично съобщение до автора на https://www.facebook.com/EleazarRomance/


Електронните книги се предлагат във формат pdf, epub, mobi и могат да бъдат платени с карта или по банкова сметка. Налични са и в Ozone.bg и Storytel при съответните ценови условия на доставчика. За поръчка през автора: 
books@optimall-soft.com или с лично съобщение до автора на https://www.facebook.com/EleazarRomance/


Аудио книгите са достъпни за слушане през приложението Storytel при съответните ценови условия на доставчика.



No comments:

Post a Comment